ALTINORDU KULÜBÜMÜZE ZİYARET
ALİ Erten Başkanlığı’nda yeni bir oluşum içine giren İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) yönetimi, Altınordu Futbol Kulübü’nü ziyaret etti.
/n/n
/n/nYeşilyurt’ta bulunan Sait Altınordu Yerleşkesi Futbol Eğitim Kurumu’nda (AFEK) gerçekleşen ziyarete yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tanfer ve Erdem Meço ile birlikte gelen Ali Erten’i kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay, AFEK Direktörü Hasib Ertürk, Medya İlişkileri Yöneticisi Ali Ergöçmez ve Sosyal İşler Yöneticisi Gizem Kaleli karşıladı.
/n/n
/n/nİZVAK yönetimi, Altınordu Futbol Okulları (AFO) ve 7-14 Yaş arasındaki yarışmacı takımların eğitim aldığı sahaları, şehir dışından gelen minik futbolcuların kaldığı lojmanları, eğitim salonlarını, judo, jimnastik ve bilimsel testlerin yapıldığı futsal salonunu gezerken, Başkan Ali Erten, “Altınordu’nun altyapı yatırımını duymuştum, ama bu kadarını inanın beklemiyordum. İşin ilkokul kısmında bu kadar yatırım ve kurumsal sistem varsa, 14-19 yaşın eğitim gördüğü Torbalı’daki Altınordu Meslek Okulu ve U21 ve A Takım’ın yer aldığı Selçuk Efes Tesisleri’nde ne göreceğimizi düşünemiyorum. Sayın Özkan ve ekibini Türk futbolu ve tüm İzmirliler adına tebrik ediyorum” dedi.
/n/n
/n/nİZVAK olarak 9 kulübün gücüyle tüm sorunların üstesinden gelebileceklerine inandıklarını da ifade eden Ali Erten, “Öncelikle hedefimiz Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları… Ankara’ya kulüplerimizle kısa sürede yapacağımız ziyarette tüm sorunlarımızı masaya yatıracağız ve tek tek çözümü için uğraşacağız. Bunun için teknik ve hukuksal ekipler oluşturacağız. Kaybedecek zamanımız yok, acil hareket planı uygulayacağız” ifadesini kullandı.
/n/n
/n/nAltınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İZVAK’ın kapanmak üzereyken adeta yeniden küllerinden doğduğunu ifade ederek, “Bugünkü şartlarda Ali Erten ve ekibinin bu zorlu yükü omuzlaması tebrik edilecek bir durum. İzmir’in artık bir başbakanı ve kendisiyle yıllardır kent için çok uyumlu çalışmalar olan bir büyükşehir belediye başkanı var. Kulüpler olarak İZVAK’ın hep yanında olacağız ve birlik olarak hareket edip, yıllardır ihmal edilen İzmir spor ve futbolunu kalkındırmak için çalışacağız. Biz her zaman İZVAK’a desteğe hazırız, sözümüz sözdür…” şeklinde konuştu.
/n/n
/n/nBaşkan Özkan, İZVAK yönetiminin bir toplantısını Torbalı’daki AFMO’da yapması için de davette bulundu…
Tarih: 5 Ağustos 2016, Cuma
Top