FOLKART'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İZMİR Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), özellikle son iki sezondur İzmir kulüplerine çok önemli maddi destekler sağlayan Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçen sezon "İzmir'in renkleri tek yürek" sloganıyla profesyonel liglerdeki İzmir kulüplerine forma reklamı veren Sancak'a teşekkür eden İZVAK Başkanı Ali Erten, "Sayın Sancak, sadece son iki sezondur değil yıllardır kulüplerimize ve İzmir'in sanat-kültür yaşamına katkılar sağlıyor. Bu sezon futbol kulüplerimize olan desteğine küçük bir ara verdi ama her zaman yanımızda olmaya devam edecek" dedi. Erten, Folkart'ın İZVAK önderliğinde geliştirilecek sosyal sorumluluk projelerine ise destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

Sancak da İzmir futboluna verdiği destekten gurur duyduğunu ifade ederek "asırlık kulüplerimiz, İzmir'in tarihi değerleri. Onlarla birlikte başarıya doğru giden yürümek mutluluk verici. Folkart armasının formatlarda yer alması bizler için her zaman gurur kaynağı oldu" diye konuştu.

Erten, İZVAK Başkan Vekili Fatih Tanfer ve Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bezircilioğlu'nun da yer aldığı ziyaretin sonunda Sancak'a, üzerinde Folkart armalı kulüp formalarından bir kesitin yer aldığı özel yapım çerçeve hediye etti.





Tarih: 3 Kasım 2022, Perşembe
Top