TSYD' EGE'DE YILIN SPOR ÖDÜLLERİ
TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesince 7. kez düzenlenen TSYD Ege’de Yılın Spor Ödülleri, Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu adına başkanı Ali Erten’e İzmir Sporuna Katkı ödülünü TSYD İzmir Başkanı Bahri Okumuş verdi.

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, yaptığı açılış konuşmasında, ülkedeki futbol odaklı spor gündeminin kısır tartışmaları arasında, uluslararası sahada çok önemli başarılar elde eden genç sporcuların ön planda yer alamamasından üzüntü duyduklarını belirtti.

Yalnızca Ege’nin değil Türkiye’nin yüz akı olmuş çeşitli branşlardaki bu genç sporcuları bir nebze de olsa motive etmeyi amaçladıklarını kaydeden Okumuş, 7’nci defa düzenledikleri organizasyonun, her yıl saygınlığının arttığını ve gelenekselleşme yolunda ilerlediğini söyledi.

İzmir Sporuna Katkı ödülünün verildiği İZVAK’ın yönetim kurulu başkanı Ali Erten de 100 yıllık geçmişe sahip spor kulüplerini kentin en değerli markaları arasında gördüklerini, statların inşası ve spor turizminin gelişmesi amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gönüllülük esasıyla çalıştıklarını anlattı.
Tarih: 22 Şubat 2019, Cuma
Top