TRIBATION LANSMANI YAPILDI
Kanada’da yaşayan Türk girişimci Yusuf Timur Toramanoğlu tarafından Kanada’da geliştirilen ve tüm branşlardaki amatör sporculara tanıtım konusunda fırsat eşitliği sağlamayı hedefleyen Tribation isimli yazılım, İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki geniş katılımlı lansmanla tanıtıldı.

İzmir kulüpleri adına İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) tarafından da desteklenen, Barcelona, Liverpool, Los Angales Lakers, Formula 1 ve Mercedes gibi bir çok dünya markasıyla iş birliği yapan Tribation, Türkiye lansmanı için İzmir’i tercih etti. Tanıtım toplantısına İZVAK Başkanı Ali Erten’in yanı sıra İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ersan Odaman ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Tribation Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf  Timur Toramanoğlu, İZVAK ile World 17 ortaklığıyla yeni bir oluşuma girdiklerini belirterek, “Tribation’un Türkiye lansmanına İzmir’den başlıyoruz. Tribation sayesinde amatör sporcular artık antrenmanlarda çektikleri videoları paylaşıp, kulüplerle ve diğer spocularla iletişime geçebilecek. Her branştaki amatör sporculara fırsat eşitliği sağlanacak. Sporcuları ve kulüpleri buraya entegre ederek daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Bu aplikasyon tüm verileri bir yerde toplayacak ve sporculara kolaylık sağlayacak” dedi.
 
ERTEN: İZMİR’DEN BAŞLAMASI GURUR VERİCİ 
Kulüplerimize ve sporcularımıza katkı sağlayacak bir girişimin paydaşı olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren İzmir Spor Kulüpleri Vakfımızın Başkanı Ali Erten, “Projenin hedefine ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Kanada'da yaşayan iki Türk girişimcinin başarısı, bize de mutluluk verir. Diğer yandan Göztepe Spor Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz. Çünkü, bu iş birliği önce Göztepe'ye teklif edildi. Ancak Göztepe yönetimi, bunu tüm İzmir kulüplerinin içerisinde olacağı bir şekle dönüşmesi yönünde fikir verdi. Projenin Türkiye açılımının İzmir'den başlamasının gururunu yaşıyoruz. İZVAK olarak projenin yanında olacağız” şeklinde konuştu.
 
ESKİCİ : İZMİR SPORUNA VE SPORCUSUNA KATKI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.
Sporcuların bir platform içerisinde olmasının amatör sporcular adına güzel bir uygulama olacağına inandığını belirten İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, “Sporcu kardeşlerimizi bir araya getirmek ve desteklemek için yapılan bu organizasyon, Türk sporu adına inşallah hayırlı olur.Sporun sosyal medyasının burada oluşması, ortak bir dili kullanılması açısından da etkileyici. Bu organizasyonun İzmir'de olması, İzmir sporuna ve Türk sporuna vereceği katkı bizler için çok önemli. Spora hizmet edip emek harcayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
54 Türk firmasıyla dünya üzerinde bir birliktelik gerçekleştirdiklerini ve şimdi Tribation ile yepyeni bir yola çıktıklarını söyleyen World17 Group Yönetim Kurulu Üyesi Adam Garipoğlu ise şöyle konuştu: “Tribation, İzmir'deki tüm kulüpleri için başarı sağlayacak. İzmir ile özleşleşen kumru ve gevrek ne ise Tribation da İzmir'in baş merkezi olacak. Dünya, dijital iletişimi çok iyi kullanarak herkese ulaşabiliyor. Bunu da İzmir'de başlatarak sporcu-kulüp ikilisini çok iyi yerlerde getirerek daha çok kişiye ulaşmak amacındayız. Bu projede yer alan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkürlerimizi sunuyorum.”
Tarih: 8 Şubat 2022, Salı
Top