GÖZTEPE BAŞKANIMIZ MEHMET SEPİL'İN AÇIKLAMALARI
"BİZ BU PROJEYİ ŞEHİRLE BİRLİKTE YAPTIK" Proje; 24 Şubat'ta askıya çıktı, 24 Mart mesai bitiminden çok kısa bir süre önce bu itiraz geldi. Ortada kamuoyu önünde duyurulan bir proje varken son 5 dakika kala itiraz yapılıyor. Uzlaşma kültürü neden denenmiyor. Verin bize şans gelip biz size projemizi anlatalım ikna olmazsanız yine itiraz edin.

Gidip kendilerine derdimizi anlatmak, doğru bilgilendirme yapmak için ilk olarak kendileri ile iletişime geçtik. Kendilerinden Pazartesi sabah hızlı bir randevu istedik. Çarşamba 19.30'a randevu verdiler ve dün de bunu iptal ettiler. Böyle bir uzlaşma ortamı olamaz.
Bizim İzmir olarak bunları artık aşmamız gerek. Ben İzmir'de doğan bir kişi olarak İzmir'e bir şeyler vermeye geldim bu kadar zor olacağını inanın tahmin edemezdim. Önünde engeller olsa da bu stat yapılacaktır. Bu stat yapılmaması için gösterilen sebeplerin hiçbirine sahip değil."

İZVAK ve bütün İzmir spor camiası, Göztepe Spor Kulübümüzün ve çok değerli başkanımızın bu açıklamalarına aynen katılmaktadır. Bu haklı mücadelesinin her aşamasında yanındadır.
Tarih: 5 Nisan 2017, Çarşamba
Top