ÖZEL ÖDÜLÜ ALDIK
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” Ödül Töreni Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen törende İzmir’de ve Türkiye’de, spora emeği geçen 47 kişiye ödülleri törenle verildi.

Ödül törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, TÜRFAD Genel Sekreteri Hüsamettin Çelik, TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Şaban Acarbay, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Efkan Muhtar, İzmir Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Erten, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, Spor Kulüpleri Yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Futbol Adamları Derneği, İzmir Kulüpler Birliği Vakfı (İZVAK)'a “İzmir'e Destek Özel Ödülü”ne llayık görüldü. Başkanımız Ali Erten, ödül sonrasında ise şu açıklamayı yaptı:
“Bu ödülün Yönetim Kurulumuza verilmesini uygun gören TÜRFAD’a, ve yol arkadaşlarımız olarak bu ödülü almamıza vesile olan başta şanlı kulüplerimizin değerli başkan ve yönetimleri olmak üzere emek ve destek veren herkese ve her kuruma teşekkürlerimizi sunarız.”
Tarih: 23 Aralık 2021, Perşembe
Top